Kære Læsevejen
Tusind tak for en helt fantastisk uge med fokus på leg og læring for vores datter på 9 år. Vi bor i Nordsjælland og valgte at tage et uge kursus hos Læsevejen, da jeg gerne ville give vores datter et boost på et intensiv kursus.

Da Ellen startede hos Læsevejen læste hun lix 6 med nogen usikkerhed, og efter en uge med Bettina og Fie læser hun nu lix 12 med god sikkerhed. Hun er blevet meget bedre til at afkode læsningen og har fået større selvtillid og mod på læsningen. Hun har fået konkrete værktøjer til at angribe læsningen og fastholde fokus. Bettina og Fie arbejder med, at det er barnet der skal drive ændringen og har bla. Walk & Talk med barnet omkring selvtillid og det at ville læsningen. Som mor kan jeg godt lide, at undervisningen er intensiv, 1:1 og at det er Bettina og Fie som bestemmer tempoet – det gør de til gengæld med stor empati, respekt og en smule kærlig disciplin. Helt som det skal være.

På vejen hjem spurgte jeg min datter hvilken karakter hun ville give Læsevejen og hun sagde uden tøven, at hun ville give jer 10 – det havde været sådan en god uge.

I weekenden efter kurset, skulle vores datter læse for sin far og hun læste en lix 11 bog med 38 relativt tæt skrevne sider på ca 25 min. Hun læste hele bogen, super flot og min mand var fuldstændig målløs. Hele familien har fået fornyet mod og energi. Vi kan kun give Læsevejen vores bedste anbefalinger.

Marianne FriisMor til Ellen

Kære Betina og Fie.

Tak er kun et fattigt ord… Men andre ord har jeg ikke!

I har formået – på kun en uge – at vende Frederik’s tro på sig selv og egen kunnen til, at han nu har knækket læsekoden .

0 fejl i de seneste to diktater og en knægt der oser af selvtillid…. Det er så dejligt at være vidne til og jeg er så glad for, at jeg valgte Læsevejen.

 

Heidi BundgaardMor til Frederik
Hej Fie og Betina
Tak for den fantastisk uge som i har givet Laura hos jer.
Vi synes lige I skal vide, at Laura har haft læse test efter at hun er kommet tilbage i skolen, og den viser at hun har rykke sig tre niveauer siden den sidste test hun havde i efteråret.
Lauras dansk lærer kan samtidig mærke at hun har fået lysten til at læse, så det er rigtig dejligt.
BjarneFar til Laura
Kære Fie og Betina
På de 5 dage Oliver var i læsevejen udviklede han sig enormt! Han kunne pludselig læse bøger med ord på op til 6 bogstaver, han var stolt og vi fik nogle strategier vi kunne bruge hjemme, blandt andet fik vi lov at låne forskellige spil med hjem, hvorved vi fandt nogle som kunne udvikle hans læse egenskaber gennem leg.
Det allerbedste ved det forløb han var igennem, er at hans selvtillid steg – han fik troen på at kunne, og han mistede frygten for at fejle.
Han læste pludselig alle steder det var muligt, når han var med ude og handle læste han skiltene vi kom forbi, når vi kørte bil bad han os sænke farten så han kunne læse teksten på skiltene, han begyndte at skrive små sedler til os og han begyndte at lære sin lillebror alfabetet.
Vi vil på det varmeste anbefale et forløb hos Fie og Bettina. De er to fantastiske dygtige undervisere, som tager fat i det enkelte barn, og lynhurtigt finder ud af hvad barnet responderer på, om det er ros, anerkendelse eller andet.
Vi oplever at han har lært mere på en uge end hvad mange måneders skolearbejde har kunnet udrette.
Olivers mor
Hej læsevejen
Jeg vil bare gerne fortælle jer hvor meget I har gjort for mig, jeg tror på mig selv nu, jeg læser hurtigt, staver lige så godt som alle andre, og jeg ved at I har været med til at give mig det kæmpe store skub i den rigtige retning.
Jeg er rykket helt vildt meget. Sidste år da jeg kom hos jer, fik jeg kun 02 i alle fag, men efter jeg har været hos jer og I fik mig til at tro på, at jeg godt kunne, har jeg fået 4, 7 og helt op til 10. Jeg er så mega glad for alt hvad i har gjort for mig.

Jeg syntes I var så gode til at lære fra jer og undervise andre, på sådan en måde med lege og seriøst undervisning, at man næsten bare ikke kan glemme alt det I lærte en. I var også sindsyg gode til, at hjælpe folk med at finde ud af hvordan de skal gøre, I kommer med små regler man kan bruge, og I finder ud af hvordan den person I arbejder med lærer bedst.

I fandt fx ud af at jeg skulle have et eller andet i hånden og sidde og lege med så hørte jeg bedst efter og at jeg skulle sidde og spise noget hele tiden også og lidt musik ville også gøre godt sagde I. Det har jeg selvfølgelig følt og I havde helt ret det er meget bedre, alle de ting det gøre det hele meget bedre

read more

Stine8. klasse